ALEKSANDRA MLADENOVIĆ O VEZI SA ŠAULIĆEM: Ne pričam o privatnom životu

Aleksandra Mladenović se vraća poslovnim obavezama, a pjevačica ovih dana radi novu pjesmu koju će uskoro predstaviti svojoj publici.

Nakon pauze zbog koronavirusa vrijeme je da se esrtada vrati obavezama, a ona oriča kako je provodila dane tokom vanrednog stanja i izolacije.

Nisam vježbala

Pjevačica je nedavno slavila svoj 26 rođendan, a na proslavi se pojavio Mihajlo Šaulić sa kojim je dovode u vezu. Aleksandra je odlučila da ne priča o svom privantnom životu, tako da nije otkrila detalje o svom odnosu sa Šabanovim sinom i šta je istina.

Kako si provela dane tokom izolacije i vanrednog stanja?

-Provela sam lijepo, sa porodicom i sa bratovom dječicom. To je bila prava prilika da se baš dobro odmorim.

Jesi li stizala vježbati?

-Nisam vježbala, više sam odmarala i igrala se sa djecom, čitala knjige. To me je najviše opuštalo. S obzirom na brz tempo kojim sam živjela godinama, malo odmora je bilo poželjno.

Šta ti je najviše nedostajalo?

-Najviše su mi nedostajali nastupi. Iskreno govoreći, nakon toliko godina rada ugodan je osjećaj da ne morate da jurite iz grada u grada, s nastupa na nastup. Nedostajao je taj adrenalin.

Hoće li uskoro nove pjesme?

-Sprema se nova pjesma i jedva čekam da izađe jer sam se na prvo slušanje zaljubila. Prelijepa je i ne mogu isčekati dan da je podijelim sa svim divnim ljudima koji me vole i podržavaju.

Kako si se provela na rođendanu Katarine Grujić?

-Odlično sam se provela, kod Katarine se uvijek lijepo provedem.

I ti si slavila svoj 26 rođendan nedavno. Kako je proteklo slavlje?

-I na svom odlično naravno, puno mi je srce bilo jer su bili ljudi odabrani sa kojim se i privatno družim tako da je sve bilo super organizovano.

Puno zdravlja

Šta si poželjela sebi?

-Poželjela sam prvenstveno puno zdravlja, a ostale želje neka ostanu samo samo za mene.

Polazi ti za rukom da svoj privatni život čuvaš, međutim, povremeno se pojave priče o tvojim partnerima i privatnom životu. Kako reaguješ na takve tekstove?

-Ne reagujem, jednostavno nemam komentar što se tiče mog privatnog života i šta god da se piše i priča, ja ne mijenjam svoj stav.

Da li te iznervira neki trač ili neistina koja se objavi?

-Ne nerviraju me. Ranije jesu znali da me uznemire. Međutim, u posljednje vrijeme se ne bavim novinskim natpisima i lakše mi je nema nervoze ni stresa.

Ovih dana su osvanuli naslovi u medijima da si u vezi sa Mihajlom Šaulićem. Šta je istina?

-Ne pričam o privatnom životu. Odlučila sam da je tako najbolje.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]