Adriatic osiguranje d.d. i Euroherc osiguranje d.d. donirali 300.000,00 KM za pomoć bolnicama u BiH

IZVORavaz.ba

Kako bi pomogli onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija u borbi protiv korona virusa (Covid-19), grupacija Agram BiH, u čijem sastavu djeluju Euroherc osiguranje d.d., Adriatic osiguranje d.d, STP Agram i Poliklinika Agram, uputila je vrijednu donaciju bolnicama u BiH.

U ovim zaista izazovnim trenutcima, u kojem se trenutno nalazi cijeli svijet te cijeneći izuzetne napore koje čine zdrastveni djelatnici u Bosni i Hercegovini, a kao skromna zahvala od preko 1000 uposlenika Agrama, odlučili smo donirati iznos od po 100.000,00 KM za SKB Mostar, Opću bolnicu Konjic i UKC Republike srpske, Banja Luka. Smatramo da je jako važno osigurati odgovarajuću opremljenosti zdravstvenog sustava kako bi se isti mogao nositi s potencijalnim širenjem bolesti.

Agram BiH poziva sve naše građane da u ovim teškim trenucima budu složni i solidarni te da svi zajedno poštujemo preporuke kriznog štaba i zdrastvenih djelatnika jer ćemo upravo time dati svoj najveći doprinos u borbi protiv korona virusa. Koristimo još jednom priliku da se zahvalimo svim našim zdravstvenim djelatnicima, herojima u bijelom, koji svakodnevno ulažu nemjerljive napore kako bismo pobijedili u ovoj borbi i zaštitili sve nas.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe