Nedjelja, 27 Oktobra, 2024

Donosimo detaljnu vremensku prognozu za narednih nekoliko dana

IZVORetto.ba

Danas u Bosni i Hercegovini će preovladavati sunčano uz umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove prijepodne će biti dosta magle. Vjetar slab, uglavnom južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 18 i 25°C.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini će preovladavati sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove prijepodne će biti dosta magle. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 18 i 25°C.

U utorak u većem dijelu Bosne prije podne se očekuje dosta niske oblačnosti i magle. Sunčanije u drugom dijelu dana. Pretežno sunčano na području Hercegovine i jugozapadu Bosne. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20°C, na jugu zemlje do 25°C.

U srijedu u većem dijelu Bosne prije podne se očekuje dosta niske oblačnosti i magle. Sunčanije u drugom dijelu dana. Pretežno sunčano na području Hercegovine i jugozapadu Bosne. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20°C, na jugu zemlje do 25°C.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE