Subota, 26 Oktobra, 2024

Mirza Selimović kroz suze otkrio kako je ispunio posljednju želju pokojnoj majci: Svi ćemo se jednog dana sresti na tom nekom boljem mjestu

U ekskuzivnom razgovoru za Grand, pjevač Mirza Selimović govorio je o najvećem bolu, pa je na ivici suza otkrio kako je ispunio poslednju želju preminuloj majci.

Nedreta Selimović, Mirzina majka preminula je u maju ove godine nakon borbe sa opakom bolešću.

Mirza je bio posebno vezan za svoju majku, a sada je za Grand portal otkrio kako se nosi sa bolom i tugom koja ne prolazi.

–To su neke stvari koje jednostavno ne prolaze i ta praznina ostaje zauvijek. To ne može nikad da te prođe, samo jednostavno navikneš se da živiš sa tim i to je to. Ne znam šta bih rekao na tu temu, ne volim nešto puno da pričam jer mi pada teško, ali mislim da ćemo se svi jednog dana sresti na tom nekom boljem mjestu – rekao je on za Grand.

Mirza je zatim otkrio da je uspio da ispuni posljednju želju njegove majke, uz koju je bio do posljednjeg dana njene borbe.

-To je bila moja posveta njoj još dok je bila u bolnici. Ja sam joj to posvetio, ona je to čula i… Drago mi je što je čula tu pjesmu i… To je ono što nekako… Držali smo se zajedno do zadnjeg momenta. Ja sam bio tu, svi smo bili uz nju, ali jednostavno neke stvari ne možeš da promijeniš. To je što kažu sudbina, i protiv nekih bolesti jednostavno se ne možeš boriti – ispričao je on i otkrio kako je uspio da bar malo prevaziđe veliku bol:

-Porodica, prijatelji, ko bi drugi. Dobijao sam i puno poruka od ljudi koji prate ovo što radim i njima hvala od srca. Idemo dalje i život ide dalje, tako bi majka htjela.

Video pogledajte OVDJE

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE