Subota, 26 Oktobra, 2024

Influencerica (28) se povukla s OnlyFansa

IZVORetto.ba

Corinna Kopf, jedna od najpoznatijih kreatorica sadržaja na OnlyFansu, objavila je da više neće objavljivati i da se povlači s platforme nakon što je “u posljednje tri godine zaradila nevjerojatne svote novca”, piše LADbible.

28-godišnja Corinna smatra se jednom od najuspješnijih kreatorica sadržaja na OnlyFansu u posljednjih nekoliko godina. Na X-u je nedavno podijelila objavu u kojoj je napisala: “Nema više linka u opisu profila”, kojim je inače pozivala pratitelje da pogledaju njezin novi sadržaj.

Ko je Corinna Kopf?

Kopf je postao poznat kao član grupe YouTubera Davida Dobrika, koji je na toj platformi vodio The Vlog Squad, u kojem su učestvovali i mnogi drugi influenseri. Corinna je otvorila svoj YouTube kanal 2016. Objavljivala je vlogove, video snimke sa prijateljima, pokazivala svoju odjeću i kuću. Na platformi je prikupio 1,69 miliona pretplatnika.

Popularna je i na Instagramu, gdje je prati 6,5 miliona ljudi.

Corinna je iz Čikaga, gdje je upoznala YouTube zvijezdu Davida Dobrika, koji ju je ohrabrio da se preseli u Los Angeles kako bi joj olakšao put kao influenserka. Kopf je 2021. počela da objavljuje na OnlyFans-u nakon što su, kako kaže, neki od njenih fanova izrazili želju da to učine.

Ona tvrdi da je preko OnlyFansa zaradila 67 miliona dolara (oko 62 miliona evra). Kaže da je počela da zarađuje odmah nakon otvaranja profila na sajtu 18+. Jednom prilikom je na Dobrikovom YouTube kanalu izjavila da je za samo 48 sati nakon otvaranja naloga zaradila nevjerovatnih milion dolara.

 

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE