Subota, 26 Oktobra, 2024

Barbaru Bobak zatekao užas na putu: Krenula na nastup, a ono što se desilo je mnoge šokiralo

IZVORavaz.ba

Popularna srbijanska pjevačica Barbara Bobak doživjela je neprijatnost u Sloveniji, kada joj je nepoznata osoba isjekla gumu na kombiju.

Naime, ona je sa svojim timom krenula u Ljubljanu gdje je imala zakazan nastup, a očigledno, nije ni slutila šta će joj se desiti.

Nepoznata osoba isjekla je gumu na kombiju i to ne jednom, nego čak deset puta.

Prema saznanjima Telegrafa.rs, Barbara i muzičari bili su usred vožnje kada su shvatili da nešto nije u redu sa gumom. Srećom, uspjeli su sigurno da se zaustave u zaustavnoj traci.

Šokirana pjevačica odmah se oglasila i sa svojim brojnim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podijelila šta se desilo, kako bi i publika koja ju je čekala u punom klubu znala da kasni s debelim razlogom.

– Dragi moji, nastup u Ljubljani će vjerovatno malo kasniti, pošto je neko mnogo pametan riješio da nam izmasakrira gumu na kombiju (jedan ubod nije dosta, daj 10…) – napisala je i u nevjerici dodala:

– Nemam komentar…

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE