Subota, 26 Oktobra, 2024

Ubijeni policajac u Bosanskoj Krupi je otac bivšeg juniorskog reprezentativca BiH

Ubijeni policajac u Bosanskoj Krupi, Ozren Maran, bio je otac nekadašnjeg juniorskog reprezentativca Bosne i Hercegovine u košarci Davida Marana.

David Maran je trenutno član Slavije, u kojoj igra svoju treću sezonu.

Ovim povodom se oglasio i OKK Slavija.

“Uprava, stručni štab i igrači OKK Slavija, izražavaju najiskrenije saučešće našem Davidu Maranu, čiji je otac Ozren stradao u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi. Iskreno se suosjećamo sa Davidom i njegovom porodicom zbog ovog velikog gubitka. Dijelimo bol i stojimo uz njih u ovim tužnim i teškim trenucima. Policijski službenik Ozren Maran izgubio je život obavljajući svoju plemenitu dužnost časno i profesionalno”, navode iz ovog kluba.

David Maran je u svojoj karijeri igrao još za Beograd, Borac i Mladost iz Mrkonjić Grada.

Nažalost, njegova porodica pretrpjela je ogromnu tragediju kada je u četvrtak, 24. oktobra, u Policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi ušao maloljetni S. E. (2009.) te nožem ubio policajca Ozrena Marana i teško povrijedio njegovog kolegu Avdu Hasanovića.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE