Petak, 25 Oktobra, 2024

Nicole Kidman nikad emotivnija pred medijima

IZVORetto.ba

Pojavljivanje na premijeri druge sezone serije Lioness teško je palo australskoj glumici Nicole Kidman budući da se još uvijek nije oporavila od smrti voljene majke Janelle…

U Los Angelesu je održana premijera dugoočekivane 2. sezone hit serije Lioness na kojoj se okupili i glumačka ekipa predvođena Nicole Kidman.

Australskoj glumici ovo je bilo jedno od prvih pojavljivanja u javnosti otkako joj je prošlog mjeseca, u 84. godini života, preminula majka Janelle Ann Kidman.

Nicole nije krila koliko joj je teško zbog ovog gubitka, a novinarima na crvenom tepihu je rekla: “Bilo je teško. Ovo je dug i težak put, no ja se nekekako držim.”

Pedesetsedmogodišnja Nicole navodno se i rasplakala razmišljajući o svemu što se događalo u zadnje vrijeme.

“Voljela bih da je moja mama ovdje. To bi bila jedina stvar želim reći. S poslom je sve super, ali voljela bih da je moja mama ovdje.”

Podsjetimo, majka Nicole Kidman preminula je u septembru ove godine, u trenutku kada se glumica nalazila hiljadama i hiljadama kilometara udaljena od rodne Australije. Nicole je tada bila na Filmskom festivalu u Veneciji, a o smrti je doznala netom prije negoli je trebala preuzeti nagradu za najbolju glumicu za film Babygirl

‘Voljela bih da je moja mama ovdje. To bi bila jedina stvar želim reći. S poslom je sve super, ali voljela bih da je moja mama ovdje.’

Podsjetimo, majka Nicole Kidman preminula je u rujnu ove godine, u trenutku kada se glumica nalazila hiljadama i hiljadama kilometara udaljena od rodne Australije. Nicole je tada bila na Filmskom festivalu u Veneciji, a o smrti je doznala netom prije negoli je trebala preuzeti nagradu za najbolju glumicu za film Babygirl.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE