Srijeda, 23 Oktobra, 2024

Prelijepe vijesti! Adin Bašić primio još jednu dozu matičnih ćelija

Preslatki, mali junak, Adin Bašić, primio je još jednu dozu matičnih ćelija u Istanbulu i sada se oporavlja nakon operacije. Ova vijest donosi osmijeh na lica svih koji prate njegovu borbu i napredak.

Nakon prva dva ciklusa terapije, Adin je postigao značajne napretke. Stabilnije hoda, pokušava izgovoriti nove riječi i rado se odaziva na svoje ime. Osim toga, tremor koji je često ometao njegove aktivnosti sada se javlja rjeđe, samo svakih pet dana, što je dodatni znak poboljšanja.

Porodica i prijatelji s nestrpljenjem očekuju još bolje rezultate u budućnosti. Adinova borba za zdravlje postala je inspiracija mnogima, a njegova upornost i hrabrost pokazuju snagu koju ima i u najtežim trenucima.

Svi se raduju njegovom povratku u Travnik, gdje će nastaviti svoju svakodnevicu uz podršku najbližih. Ova priča o Adinu podsjeća nas na važnost ljubavi i zajedništva u borbi protiv izazova. Želimo mu sretan oporavak i još mnogo lijepih trenutaka!

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE