Utorak, 22 Oktobra, 2024

Tužna sudbina 87-godišnjeg oca u Sanskom Mostu: Prijavio policiji da ga zlostavlja pijani sin

U Sanskom Mostu zabilježen je potresan slučaj porodičnog nasilja. Muškarac inicijala C.M. (87) obratio se policiji s nadom da će zlostavljanje koje trpi od svog sina konačno prestati.

Naime, C.D. (60) svakodnevno dolazi kući u pijanom stanju i zlostavlja svog 87-godišnjeg oca. Ovaj tragični scenario ukazuje na ozbiljne probleme unutar porodice, ali i na sveprisutan problem nasilja koje često ostaje neprimjećeno.

Policijska patrola odmah je upućena na adresu navedenih lica, a C.D. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici. Ovaj incident još jednom ističe važnost prijavljivanja nasilja i pružanja zaštite žrtvama, posebno starijim osobama koje su često ranjive.

Nadležne institucije pozivaju građane da ne prešućuju slične situacije i da prijave nasilje kako bi se osigurao siguran život za sve članove zajednice.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE