Ponedjeljak, 14 Oktobra, 2024

Nikolina Pišek ima kćerku koja ima 27 godina: Ima dva imena, studira u inostranstvu i ne voli eksponiranje

IZVORavaz.ba

Hrvatska televizijska voditeljica i glumica Nikolina Pišek ima dvije kćerke Unu Sofiju, koju je dobila u braku sa pokojnim Vidojem Ristovićem, i Hanu Leonardu Cigoj koju je dobila u prvom braku sa novinarom Markom Cigojem kome je, kada je imala samo 21. godinu, podarila kćerku.

Starija kćerka Nikoline Pišek, lijepa Hana se rijetko pojavljuje u javnosti. Poznato je da je završila medicinu na prestižnom univerzitetu u Edinburgu.

Nikolina je jednom prilikom otkrila kako su Una Sofija i Hana dobile imena.

– Moja starija kćerka Hana Leonarda također ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo brzo sam odlučila kakvo ću joj ime dati. S drugom kćerkom sam bila malo neodlučna. Una mi se sviđalo još ranije, jer sam odmah poslije prvog djeteta hjkela da dam to ime drugoj kćerki, ako je budem imala – izjavila je jednom prilikom voditeljica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj)

Nikolina Pišek važi za jednu od najatraktivnijih voditeljica, a iako je ušla u šestu deceniju života, ona ima liniju na kojoj bi joj mnoge mlađe koleginice pozavidjele.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE