Petak, 11 Oktobra, 2024

Žena čije je beživotno tijelo pronađeno u Uni je iz Velike Kladuše?

U Bihaću je zabilježen tragičan incident prije nekoliko dana nakon što je iz rijeke Une izvučeno beživotno tijelo žene.

Prema informacijama koje je iznio Ale Šiljdedić, načelnik Policijske stanice Bihać, nakon obdukcije utvrđeno je da je smrt nastupila utapanjem. Ipak, istraga je u toku kako bi se stekla jasnija slika ovog slučaja.

„Imamo nove informacije, ali ih ne možemo podijeliti zbog istrage koja je još uvijek aktivna. Za sada postoje indicije da se radi o osobi sa područja Velike Kladuše,“ rekao je Šiljdedić.

Policija trenutno čeka završetak postupka prepoznavanja utopljenika od strane porodice. U međuvremenu, pripadnici policije rade na prikupljanju dodatnih informacija koje bi mogle pomoći u razjašnjavanju okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

Ovaj slučaj ponovo skreće pažnju na sigurnost u blizini voda i važnost opreza, posebno u vremenima kada su rijeke u porastu zbog vremenskih prilika.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE