Četvrtak, 10 Oktobra, 2024

Viki Miljković nikad iskrenija: Otkrila detalje o novom albumu, ali i obećala pomoć BiH

IZVORetto.ba

Srbijanska pjevačica Viki Miljković otkrila je detalje oko izlaska novog albuma, ali i progovorila o katastrofi koja je prošle sedmice zadesila Bosnu i Hercegovinu.

Naime, fanovi Viki Miljković sa nestrpljenjem iščekuju izlazak novog albuma koji najavljuje, a pred današnje snimanje “Zvezda Granda” otkrila je i kada će nove pjesme ugledati svjetlost dana.

– Biće oko Nove godine. Vrijeme je hiperprodukcije. Pjesme se brzo slušaju, brzo im prođe vrijeme, a to nije ni malo jeftino. Traži dosta angašovanja, vremena i novca. Imam dosta pjesama, izdavaću malo češće – kaže Viki, piše Grand.

Viki je sinoć gostovala u jednoj emisiji sa Milicom Todorović kada se povela priča oko kupovine nekretnina koje inače prodaje Miljkovićeva, međutim ona ne planira da poklanja stanove kolegama.

– Milica ga dobiti neće, a kupiti hoće. Ne dobija se stan tek tako lako, to mora da se zaradi. Milica je jedna vrijedna talentovana djevojka, koja je radila i zaradila i doći će da ga kupi – iskrena je pjevačica.

Viki je govorila i o katastrofi koja je zadesila našu zemlju koju često posjećuje i gdje redovno nastupa zbog čega se uključila u akciju pomoći.

– Nerminov tata je veliki humanitarac kao i cijela njegova porodica. On je sa spasiocima na terenu. Dosta sam se naslušala potresnih priča. Jako mi je žao i teško, potrudićemo se da budemo ljudi, da pomognemo koliko god možemo – tvrdi pjevačica.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE