Četvrtak, 10 Oktobra, 2024

Tužne vijesti! U nesreći u bihaćkom naselju Kostela jedna osoba poginula

U naselju Kostela u Bihaću dogodila se teška saobraćajna nesreća koja je rezultirala smrtnim ishodom i povredama pet osoba. U nesreći su učestvovala četiri vozila, a na mjesto incidenta odmah su stigle ekipe hitne pomoći i vatrogasci.

Prema prvim informacijama, jedna muška osoba je preminula, dok su petoro povrijeđenih prevezeni u Kantonalnu bolnicu radi pružanja medicinske pomoći.

Istraga o uzrocima nesreće je u toku. Policija radi na utvrđivanju okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog incidenta. Saobraćaj na magistralnom putu M-14 bio je obustavljen nekoliko sati zbog uviđaja, a vozači su upućeni na alternativne pravce.

Ova nesreća još jednom podsjeća na važnost opreza na putu i poštivanja saobraćajnih propisa. Naše misli su sa porodicama pogođenih, kao i sa svima koji su pretrpjeli povrede.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE