Petak, 11 Oktobra, 2024

Svaka čast! Bišćani Adnan, Dženijaz, Ajdin i Adem pomažu stanovnicima Jablanice nakon katastrofalnih poplava (FOTO)

Nakon nedavnih poplava i klizišta koja su pogodila Jablanicu, mladići iz Bihaća, Adnan, Dženijaz, Ajdin i Adem, odlučili su se uključiti u humanitarnu akciju pomoći stanovništvu. Njihov angažman nije samo primjer humanosti, već i simbol solidarnosti u teškim vremenima.

S obzirom na devastaciju koju su izazvale poplave, mladići su se organizirali kako bi pomogli u čišćenju i obnovi domaćinstava pogođenih građana. Opremljeni alatima i velikom dozom entuzijazma, prionuli su na posao, pomažući stanovnicima da se suoče s posljedicama katastrofe.

Njihova akcija nije prošla nezapaženo. Stanovnici Jablanice zahvalili su se na brzoj reakciji i nesebičnom trudu ovih mladih ljudi. Njihov primjer inspirira druge da se uključe i pokažu solidarnost prema onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ova situacija naglašava važnost zajedništva i humanitarnog rada u kriznim vremenima.

Bišćani Adnan, Dženijaz, Ajdin i Adem postali su pravi heroji, a njihova priča podsjeća nas na to koliko je važno pomoći jedni drugima kada je to najpotrebnije.

Slika može predstavljati 2 osobe

Opis fotografije nije dostupan.

Slika može predstavljati 6 osoba i drvo

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE