Petak, 4 Oktobra, 2024

Mia Borisavljević o karijeri, biznisu i privatnom životu: Na bini se osjećam najsigurnije, jer tu pripadam

Mia Borisavljević važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na regionalnoj estradnoj sceni. Dodjeljuju joj komplimente najzgodnije žene na estradi, a ona ponosno nosi tu titulu.

IZVORavaz.ba

Borisavljević je za “Dnevni avaz“ govorila o braku, karijeri, privatnom biznisu te nastupima.

Dobra organizacija
Kako kaže, sve je stvar organizacije, pa privatni poslovni život odlično usklađuje.

– Dobra organizacija je pola zdravlja, a muž i ja oba biznisa radimo zajedno, tako da imamo i olakšavajućih okolnosti. Za nekoga bi to možda bile otežavajuće, ali nama odgovara da sarađujemo – kazala je Borisavljević.

Ono što je zajedničko za njen privatni biznis i pjevanje je to što nema osjećaj da ide na posao.

– Sve obaveze koje ispunjavam svakodnevno meni izgledaju kao hobi i kao ništa strašno. Ja ovo sve umijem, mogu i volim. U muzičkoj karijeri je definitivno osjećaj na bini moj omiljeni segment, jer se tu osjećam sigurno i u tim momentima osjećam da mi je tu mjesto i da tu apsolutno pripadam, a što se tiče „Mia Body Space-a“, ispunjava me rad sa ljudima koji vole da rade na sebi, motivacija da i drugi uspiju da postignu svoj san i ciljeve koje ispunjavamo, pa su mi žene zahvalne do neba – rekla je ona.

Luksuzna lokacija
Od ovogodišnjih nastupa ona je izdvojila luksuznu lokaciju, pa dodala kako svaki njen nastup bude podjednako dobar.

– Izdvojila bih nastup u Dubaiju na Burdž Kalifi. On je ostavio najveći utisak, ali bilo je lijepih nastupa i na trgovima širom Srbije. Sve ostalo, diskoteke i klubovi, tu je uvijek standardno dobro kada ja nastupam. Malo da se pohvalim, ali stvarno je tako – kazala je Borisavljević.

Lijepa i zgodna
S obzirom na to da Borisavljević nosi epitet jedne od najljepših i najzgodnijih žena s javne scene, otkrila je kako na to gleda.

– Počeo je da mi smeta i da mi stvara nekakvu čudnu obavezu. Prije svega, sada je najlakše biti lijep i zgodan i uopšte to ne smatram kao super moć – rekla je Mia Borisavljević za kraj razgovora.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE