Srijeda, 2 Oktobra, 2024

Perverznjak u trgovini “Sinsay” u Bihaću, virio u kabine dok su se žene presvlačile

spot_imgspot_img

U tržnom centru Bišće park zabilježen je šokantan incident koji je uznemirio radnike i posjetitelje. Prema izjavama svjedoka, nepoznati muškarac je virio u kabine za presvlačenje u trgovini Sinsay, dok su se unutar njih nalazile djevojke i žene.

Ovaj neprimjeren čin izazvao je strah i zabrinutost među radnicama i mušterijama, koje su odmah reagovale i pozvale policiju.

Nažalost, počinitelj je pobjegao prije dolaska policijskih službenika, ostavljajući za sobom uznemirene mušterije i radnice.

Nakon incidenta, policija je pregledala snimke video nadzora tržnog centra i uspela identificirati automobil i registarske oznake kojima je nepoznati muškarac napustio parking.

Istraga je u toku, a policija apelira na građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije o ovom incidentu, odmah prijave slučaj.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI
spot_img

NAJNOVIJE