Utorak, 1 Oktobra, 2024

Luna Đogani blistala u zlatnoj haljini sa dekolteom

Nakon ceremonije, za proslavu u restoranu, Luna se presvukla u kratku zlatnu haljinu sa resama koja je zračila glamourom i energijom.

IZVORavaz.ba
spot_imgspot_img

Marko Miljković, suprug poznate influenserke i bivše rijaliti pobjednice Lune Đogani, jučer je proslavio poseban dan.

Osim svog rođendana, porodica se okupila da proslavi prvi rođendan mlađe kćerke Lane. Ova značajna događanja odlučili su obilježiti na jedinstven način, spajajući sve tri prilike u jedno slavlje u prestižnom restoranu u Beogradu.

Luna je za krštenje svoje kćerke Lane odabrala elegantno odijelo u bež boji. Ovaj izbor je bio klasičan i primjeren.

Nakon ceremonije, za proslavu u restoranu, Luna se presvukla u kratku zlatnu haljinu sa resama koja je zračila glamourom i energijom. Haljina je savršeno isticala njenu figuru, naglašavajući njene obline i dodajući dašak senzualnosti s dubokim dekolteom.

Ovaj izgled je bio ne samo atraktivan, već i savršeno prilagođen ambijentu proslave, čime je dodatno doprinijela svečanom ugođaju. Luna je svojim stilom i prisustvom zasjala, privlačeći pažnju svih prisutnih i ostavljajući snažan utisak na ovaj poseban dan.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI
spot_img

NAJNOVIJE