Ponedjeljak, 23 Septembra, 2024

„LJUDI NA PRVOM MJESTU – OKOSNICA BRENDINGA POSLODAVACA“

Najava događaja: Sarajevo, srijeda, 25.septembar, 18:00h, CEI Nahla.

spot_imgspot_img

Centar za edukaciju i istraživanje “Nahla” poziva vas da u srijedu, 25 septembra 2024. godine u 18h u multimedijalnoj sali CEI Nahla prisustvujete inspirativnom meetup-u posvećenom važnosti wellbeinga i podrške mentalnom i fizičkom zdravlju žena u poslovnom okruženju.

Centralnom događaju prethodit će dvije radionice koje će se baviti ključnim temama za profesionalni razvoj:

Radionica 1: Korištenje AI alata u radnom okruženju, Haris Haskić, softver inžinjer. Pružit će u učesnicima uvide i praktične vještine kako optimizirati produktivnost i učinkovitost kroz primjenu najnovijih tehnologija.

Radionica 2: Kako neformalne kompetencije iskoristiti u profesionalnom okruženju: intro u ProfilPass (Nađa Firdus Kreso, psihologinja). Predstaviti će Profil Pass, alat koji pomaže u prepoznavanju i valorizaciji neformalnih kompetencija, nudeći smjernice kako ih iskoristiti u profesionalnom razvoju i napredovanju.

Nakon radionica planirane su tri panel diskusije na kojima ćemo razgovarati o temama:

Šta je wellbeing i primjeri dobre prakse?

  • Podrška mentalnom i fizičkom zdravlju žena : Kakve forme može da ima?
  • Samosvjesnost i samopouzdanje: Kako izbjeći imposter sindrom?

Odgovore na ova pitanja će nam dati panelisti/ce:

  • Naida Duvnjak Šehović, Direktorica ljudskih potencijala i Član Uprave Aptha Corp.
  • Selma Begić, HR Business partner u kompaniji Symphony
  • Edin Smajić, Menadžer za istraživanje i obuku u Aljazeera Network
  • Ines Bajrić, Human resource development manager @DM BiHAzra Ibrahimović, voditeljica Nahlinog psihološkog savjetovališta

Pozivamo vas da propratite ovaj događaj i da njegove glavne poruke prenesete javnosti. Panelisti/ce će biti dostupni/e za davanje izjava. Najave dolaska po potrebi na broj telefona 062 466 466 ili na e-mail elvedina@nahla.ba.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE