Ponedjeljak, 23 Septembra, 2024

Neobičan događaj u Bihaću: U Vedrom Polju sletjela letjelica s dva člana posade, reagovala policija

spot_imgspot_img

Vikend je u bihaćkom naselju Vedro Polje donio neobičan događaj kada se na tom području sletjela nepoznata letjelica. Ovaj iznenadan prizor privukao je pažnju lokalnog stanovništva i izazvao zabrinutost, što je potaknulo brzu reakciju policije.

Prema izjavama svjedoka, letjelica je sletjela u blizini firme “HC Ing.”, a iz nje su izašla dva muškarca koji su razgovarali stranim jezikom. Mještani su bili zbunjeni, ali i znatiželjni zbog neobične situacije koja se odvijala pred njihovim očima.

Policija iz Bihaća odmah je reagirala na dojave te su na mjesto događaja stigli policijski službenici kako bi ispitali situaciju. Iz policijske stanice potvrđeno je da se radi o helikopteru R44 Raven II, a članovi posade su iz Nizozemske. Njihovo slijetanje bilo je rezultat neobičnih turbulencija tijekom leta.

Dodatno, o incidentu je obaviještena i Granična policija BiH kako bi se osiguralo da sve bude u skladu s propisima. Policija je osigurala mjesto događaja i provjerila identitet posade, koja je kasnije nastavila s planom leta nakon što su obavili potrebne preglede.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE