Nedjelja, 22 Septembra, 2024

Nove fotografije Irine Šajk izazvale polemiku: Može li žena biti lijepa bez obrva

IZVORavaz.ba

Irina Šajk (Shayk) je i dalje najdominantnije ime na svjetskoj modnoj sceni, uprkos činjenici da se približava 40. godini života.

Uveliko je lijepa Ruskinja “potukla” svoje vršnjakinje, ali i nešto mlađe koleginice, koje su odustale zbog previsokih estetskih pritisaka navodno toksične industrije.

Svoju genetsku lutriju i jaku radnu etiku uspjela je da naplati u milionima, a jesenje dane trenutno provodi u Milanu, usred mnogobrojnih angažovanja na Nedjelji mode.

Manekenka je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju spremanja za reviju, koja je izazvala reakcije javnosti – da, to je moćna Irina, ali bez obrva.

Naime, slavne ličnosti, ali i one koje ih budno prate, počele su da izbjeljuju svoje obrve, da ih prekrivaju korektorom, puderom, pa čak i da ih briju, kako se ne bi vidjele nakon make-up transformacije.

Mnogim Irininim fanovima se ovo izdanje nije pretjerano dopalo.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE