Nedjelja, 22 Septembra, 2024

(VIDEO) Zamalo tragedija na relaciji Cazin – Bužim, pijani vozač Seata ugrozio saobraćaj

Jučer je na pravcu Cazin – Bužim došlo do drame koju je izazvao zabrinutost među učesnicima u saobraćaju. Nepoznati vozač u vozilu marke Seat, za kojeg se sumnja da je bio pod utjecajem alkohola, krivudao je po cesti, ostavljajući ostale vozače u strahu od potencijalne nesreće.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, ali srećom, nije došlo do sudara ni s drugim vozilima niti s pješacima.
Građani su apelovali na vozače da budu odgovorni i pažljivi, naglašavajući važnost pridržavanja saobraćajnih propisa, posebno kada je u pitanju konzumacija alkohola. Ovakvi incidenti mogu imati ozbiljne posljedice, ne samo za vozače već i za sve učesnike u saobraćaju.

Policija je pozvana da istraži situaciju i pronađe vozača. Ovaj događaj još jednom naglašava koliko je važno biti odgovoran za volanom i čuvati život svoj i drugih.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE