Petak, 20 Septembra, 2024

Policija u Sanskom Mostu uhapsila 45-godišnju vozačicu, pronašli joj heroin u automobilu

Policija u Sanskom Mostu uhapsila je K.A. (45) prilikom rutinske kontrole saobraćaja, sumnjajući da je počinila krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Tokom pretrage njenog automobila, policijski službenici su otkrili heroin, što je dovelo do njenog hapšenja. Ovaj incident ukazuje na nastavak borbe policije protiv upotrebe i distribucije opojnih droga u USK.

Nakon hapšenja, K.A. je privedena u policijsku stanicu, gdje će biti obavljena dalja istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za posjedovanje droge. Policija je najavila da će nastaviti sa aktivnostima usmjerenim na suzbijanje kriminala povezanog s drogama, s ciljem očuvanja sigurnosti građana.

Ovaj događaj još jednom podseća na važnost odgovornog ponašanja u saobraćaju, kao i na rizike povezane s upotrebom opojnih droga.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE