Četvrtak, 19 Septembra, 2024

Ibrahimović napravio haos u Milanu: Izašao pred igrače, postrojio ih i izazvao skandal

IZVORetto.ba

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović napravio je istinski haos u Milanu.

Još otkako je imenovan na poziciju savjetnika kluba sličnu onoj koju ima sportski direktor, mnogi su se pitali koje su tačno Zlatanove odgovornosti na osnovu kojih se može procjenjivati njegova uspješnost, ali čini se da je sada i definitivno odgovoreno na ovo pitanje.

Zlatan se navodno najviše pita o transfer politici kluba, dolascima i odlascima igrača, zbog čega je došao u veliki sukob sa trenerom Paulom Fonsecom.

Snimili luksuz u kojem je živio Zlatan: Čuvena vila se prodaje, a njena unutrašnjost ostavlja bez daha (VIDEO) Italijanski mediji prenose da Ibrahimović ne želi da se Fonseca miješa u transfere i politiku kluba po pitanju novih igrača, a navodno je pred svima njima rekao da je on “gazda” i pitao ih kako se slažu sa Fonsecom.

Fonseci se to također nije svidjelo jer smatra da se Ibrahimović time previše ističe i stavlja u prvi plan, a mediji navode da su se njih dvojica čak i javno sukobili.

– Kada nema lava, dođu mačići. Kada dođe lav, mačići nestanu. Za sada je nivo fudbala koji igramo nizak, previše se priča o svemu, a ja hoću samo da radim. Nisam bio tu zbog ličnih razloga, ali sam od prvog dana uključen u rad u klubu. Moja uloga je jasna: ja sam gazda i svi rade za mene, poručio je Ibrahimović.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE