Srijeda, 18 Septembra, 2024

Karleuša nakon razvoda: Ujutro nisam dobro, imam tako neke…

IZVORetto.ba

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša prije nekoliko dana okončala je svoj brak s Duškom Tošićem, nakon 17 godina zajedničkog života.

Karleuša je u jutarnjem programu srbijanske TV Prva, otkrila kako se osjećala prilikom potpisivanja brakorazvodnih papira.

“Ujutro nisam dobro, hajde mogu tako da kažem. Ujutro imam tako neke… Nisam u posljednje vrijeme nešto tako emotivno dobro, ali kada je riječ o poslu, nikada bolje, i to daje jednu dobru cjelinu. Kako sam trenutno? Pa okej, mogu da kažem da se žene u Srbiji čudno jako ponašaju prema razvodu. Dobila sam na hiljade poruka kada sam objavila onu sliku s razvoda. To je zato što žene kod nas razvod doživljavaju kao smrt, kao smrt u porodicu, i to je za njih smak svijeta, gubitak svega što su stvarale. Ja sam imala tu sreću da sam se razvela uz dva advokata, da sam gledala mog i advokata s druge strane i gomilu nekih papira – rekla je ona.

Ističe da je potpisala papire vidno nasmijana i raspoložena, ali da je primijetila uzbuđenje kod žena koje rade kao sekretarice kod notara, gdje je potpisala razvod.

“Vidjela sam na onim ženama kod notara da su uzbuđene, da me gledaju onako… Pitaju šta ću? Kako ću? Šta ću da popijem? Ja sam došla nasmijana, namirisana, muža vidjela nisam, potpisala sve što je trebalo da potpišem”, kazala je.

Karleuša je otkrila da razvod nije doživjela ni kao poraz, ali ni kao uspjeh, ali da je upravo ona bila ta koja je njihov brak čitavih 17 godina održavala u “životu”.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE