Srijeda, 18 Septembra, 2024

Sve veći broj provala u Bihaću! Provaljena kuća u Gati, ukradeno 3000 KM

U bihaćkom naselju Gata zabilježen je novi slučaj provale u jednu od porodičnih kuća. Prema informacijama koje smo dobili, nepoznati počinitelji su obili balkonska vrata i na taj način ušli u kuću.

Iz kuće je ukradeno, navodno, oko 3.000 KM. Ovaj incident je izazvao zabrinutost među stanovnicima, koji strahuju za svoju imovinu i sigurnost.

Policija je odmah obaviještena o provali i pokrenula je istragu kako bi pronašla odgovorne. Policijski službenici pozivaju građane da budu oprezni i prijave bilo kakve sumnjive aktivnosti.

Ova provala nije izolovan slučaj, a sve veći broj sličnih incidenata u Bihaću ukazuje na potrebu za jačanjem sigurnosnih mjera i svijesti o prevenciji kriminala. Građani se pozivaju da preuzmu dodatne mjere zaštite svojih domova i saradnju s policijom u cilju očuvanja sigurnosti u zajednici.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE