Srijeda, 18 Septembra, 2024

Dodatno poniženje: Igrači Dinama molili zvijezdu Bayerna za dres, odbijao ih je jednog za drugim

IZVORetto.ba

Fudbaler Bayerna nije želio razmijeniti dresove s pojedinim igračima Dinama odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka što su prikazale i kamere u prijenosu uživo s Allianz Arene.

Praktično svima u Dinamu je laknulo kada je odsviran posljednjih zvižduk na Allianz Areni pošto su Modri bili na koljenima i prijetilo je primanje deset golova.

Hrvatski prvak je na bolan način startato novu sezonu Lige prvaka porazom 9:2 kod Bayerna što je najveži debakl u historiji zagrebačkog kluba.

Igrači Dinama su u posljednjih pola sata pretrpili pravu noćnu moru, a junak Bavaraca je svakako bio Harry Kane koji je zabio četiri gola.

Poslije utakmice pojedini igrači Dinama su prišli Englezu kako bi pokušali dobiti njegov dres, ali su odbijeni. Scenu pogledajte ovdje.

Kamere su prikazale trenutak kada Josip Mišić i Sandro Kulenović traže dres od najveće zvijezde večeri, međutim Kane ih kulturno odbija.

Mišić se na kraju ipak uspio snaći pošto je zamijenio dres s Leroyom Saneom, to je bio slučaj s drugim pojedinim igračima Modrih.

Mišić je poslije meča stao pred kamere i uputio izvinjenje navijačima za historijski debakl pošto do sada niti jedan klub u Ligi prvaka nije primio devet golova.

“Žao mi je navijača koji su došli u velikom broju. Ovo je stvarno bilo previše. Vidi se da su oni dimenzija više, ali mi smo bili preloši. Odlično smo krenuli u drugo poluvrijeme.”

Misic Trenutak kad je Mišić zamijenio dres sa Saneom

Bili smo u nekoj euforiji. Trebali smo biti pametniji i stati u defenzivni blok i izdržati desetak minuta. Na kraju su skoro svaki napad zabili, ušetali bi nam se u gol.”

Nadam se da ćemo u Koprivnici skupiti glave i pobijediti”, rekao je Mišić.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE