Utorak, 17 Septembra, 2024

Incident u sportskoj kladionici u Bihaću: Nakon što je izvrijeđao radnicu, muškarac napao i policijske službenike

U sportskoj kladionici “Hatt-trick” u naselju Haramni zabilježeno je narušavanje javnog reda i mira.

Naime, 54-godišnji muškarac, identifikovan kao Š.N., izazvao je haos u kladionici nakon što je, pod uticajem alkohola, vrijeđao radnicu.

Prema dostupnim informacijama, incident je počeo kada je Š.N. počeo verbalno napadati radnicu kladionice. Njegovo agresivno ponašanje brzo je dovelo do intervencije policije. Kada su policijski službenici stigli na mjesto događaja, Š.N. je odbio suradnju i, u veoma uzrujanom stanju, napao ih.

Policijski službenici su uspjeli da savladaju Š.N. bez većih problem. Nakon što je situacija stavljena pod kontrolu, Š.N. je priveden u prostorije Policijske stanice Bihać, gdje će se protiv njega poduzeti daljnje pravne mjere.

Ovaj incident je izazvao zabrinutost među građanima, posebno zbog nasilnog ponašanja koje se dogodilo u javnom prostoru. Policija nastavlja raditi na ovom slučaju i obavještava javnost da će se svi relevantni zakonski postupci provesti kako bi se osigurala pravda i sigurnost.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE