Utorak, 17 Septembra, 2024

Kladuščanin pronašao komadić keramike u konzervi ribe (FOTO)

Korisnik društvenih mreža iz Velike Kladuše objavio fotografiju konzervirane ribe marke “Trend” s neobičnim i uznemirujućim otkrićem – komadićem keramike unutar konzervi.

Naime, A.H. je kupio konzervu ribe marke “Trend” i, prilikom otvaranja, otkrio da se u unutrašnjosti nalazi komadić keramike.

Fotografija koju je objavio na društvenim mrežama brzo je izazvala pažnju i zabrinutost među korisnicima, koji su izrazili svoju ogorčenost prema proizvođaču.

May be an image of anchovies and text

Proizvođač “Trend”, u vlasništvu Lukas TP Nakić d.o.o. sa sjedištem u Širokom Brijegu, trenutno je suočen s kritikama i negodovanjem potrošača zbog ovog incidenta. Mnogi korisnici društvenih mreža su osudili navedenu kompaniju, ukazujući na ozbiljne nedostatke u kvaliteti i kontrolama tokom proizvodnje.

Proizvođač “Trend” još uvijek nije dao službeni odgovor na ovu situaciju, ali se očekuje da će biti provedena istraga kako bi se utvrdili uzroci ovog problema i preduzete odgovarajuće mjere za sprječavanje sličnih incidenata u budućnosti.

Potrošači su pozvani da budu oprezni i da prijave sve sumnjive proizvode kako bi se zaštitili od potencijalnih opasnosti. O ovom slučaju će biti potrebno pratiti daljnji razvoj događaja i službene reakcije nadležnih tijela.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE