Utorak, 17 Septembra, 2024

Bajka Nikoline Kovač u Sarajevu: Održana promocija albuma “Živim za ljubav”

IZVORetto.ba

Nikolina je pokazala svoju svestranost i veliki talent – većinska je autorica i muzike i teksta na albumu kojim je ispoljila sve svoje emocije.

Jedna od najljepših pjevačica na estradi Nikolina Kovač danas je održala promociju svog prvog albuma u rodnom gradu Sarajevu nazvanog „Živim za ljubav“.

Predivna Nikolina oduševila je sve prisutne izgledom, ali i pjesmama i spotovima sa svog prvijenca koji je pripremala četiri godine.

Na promociji je sve do najsitnijeg detalja bilo osmišljeno po Nikolininoj želji i sve je bilo bajkovito.

U bijeloj haljini, krojenoj specijalno za nju, Nikolina je izgledala kao princeza iz bajke.

U vremenu hiperprodukcije prava je hrabrost odlučiti se za izdavanje albuma s 12 pjesama i spotova, međutim Nikolina je željela svoju 15 godina dugu karijeru zaokružiti na najljepši način, albumom „Živim za ljubav“.

„Ovo je put koji sam birala i nikada tu ne bih ništa mijenjala, jer to sam ja, kroz ljubav dišem, kroz ljubav osjećam… Ovo je pustolovina u koju sam hrabro uplovila, ovo je priča, priča raznih emocija, koju sam doživjela, koju sam kod drugih prepoznala. Hvala vam na velikoj podršci, hvala što ste danas tu sa mnom i što ćemo se zajedno konektovati na najljepše moguće frekvencije, frekvencije ljubavi“, kazala je Nikolina na promociji koja je upriličena za medije i njene bliske saradnike.

Naravno, tu je bila i njena porodica koja joj je najveći oslonac u životu. Suprug Saša i sin Nikolaj iz opravdanih razloga, nažalost, nisu bili na promociji, ali kćerka Nikoleta je osvojila sve prisutne.

Nikolina je pokazala svoju svestranost i veliki talent – većinska je autorica i muzike i teksta na albumu kojim je ispoljila sve svoje emocije.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE