Utorak, 17 Septembra, 2024

Mladi Esmir Bajraktarević oduševio naciju: Ovo je nešto o čemu sam sanjao kao mali

Izgubili smo od Nizozemske na startu Lige nacija, ali smo dobili veliko pojačanje – igrača na kojeg čemo moći računati u narednim godinama.

Riječ je o Esmiru Bajraktareviću koji je debitovao za Zmajeve i odmah pokazao da se na njega može ozbiljno računati u budućnosti.

– Bilo je dobro. Drago mi je što sam upisao asistenciju za Džeku. Rezultat nije bio onakav kakav smo željeli, ali bit će bolje. Mislim da je bilo dobro – rekao je Bajraktarević o debiju u dresu Zmajeva nakon meča u Eindhovenu, dodavši:

– Kada uđem želim da igram svoju igru, da pokažem nešto novo i da pomognem timu da pobijedimo utakmicu. To je meni najbitnije.

Govorio je i o trenutku kada je ušao na teren, o prvim sekundama u dresu sa državnim grbom BiH.

– Kada sam ušao na teren, nisam nikada osjetio tako nešto u životu. Kada sam vidio kako navijači skaču, to je bilo nešto posebno – rekao je Bajraktarević, koji je prilikom asistencije poljubio grb na dresu:

– Ovo je nešto o čemu sam sanjao kada sam bio mali. Ovo je nevjerovatno za mene. Puno sam sretan – istakao je Bajraktarević.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE