Srijeda, 18 Septembra, 2024

Lepa Brena pod kritikom zbog pretjeranog korištenja filtera na fotografijama s koncerta

IZVORetto.ba

Lepa Brena nedavno je nastupila na koncertu grčkog izvođača Nikosa Vertisa na Tašmajdanu u Beogradu, gdje je ujedno bila i gost.

Nakon što je na društvenim mrežama podijelila fotografije sa ovog događaja, uslijedila je lavina kritika zbog navodnog pretjeranog korištenja Photoshopa.

Na svojim društvenim profilima, Brena je napisala: “Pjevati na prepunom Tašu budi drage uspomene. Bilo mi je veliko zadovoljstvo pjevati zajedno s Nikosom Vertisom i biti njegova gošća.” Međutim, komentatori na X-u su je optužili za neprirodnu obradu slika.

Jedan korisnik je primijetio: “Brena je očigledno koristila filtere koji je potpuno promijenili”, dok je Seka Aleksić dodala:

“Sviđa mi se kako izgleda, ali zaista podsjeća na Senidu.” Mnogi su se složili s ovim mišljenjem i počeli su se šaliti na račun pjevačicinog izgleda.

Reakcije su bile oštre, s korisnicima koji su komentirali: “Zašto žene koriste filtere kad su već prošle estetske operacije?” i “Ne prepoznajem je zbog filtera.”

Lepa Brena je i ranije bila kritizirana zbog korištenja Photoshopa, ali se nikada nije službeno osvrnula na te optužbe. U intervjuu iz 2023. godine govorila je o svom statusu seks simbola u bivšoj Jugoslaviji, naglašavajući kako se s tom ulogom nije slagala. “Svaka djevojka od 20 godina može biti seks simbol, ali to nosi svoje izazove,” izjavila je, spominjući Marilyn Monroe kao primjer.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE