Utorak, 17 Septembra, 2024

Evo gdje se nalazi Severina nakon turneje i drame na srbijanskoj granici

IZVORavaz.ba

Pjevačica Severina Vučković (52) s nedavnim koncertom u Sjevernoj Makedoniji završila je ljetnu turneju. Obišla je gotovo svaki trg i klub na Jadranu, nastupila po Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, krenula je i za Beograd.

Tu su je na srbijanskoj granici zaustavili, zadržali, tražili da im govori o historijskim činjenicama, pa nakon nekoliko poziva odlučili je pustiti u državu. Ona im je rekla ”ne” i vratila se kući pa odradila turneju uspješno do kraja.

VIDEO PRILOG

– Odnosim iz svakoga grada uspomene, vaše osmijehe i sretne poglede. I svake godine su osmijesi širi, a moje srce veće. Tako ću pamtiti ovu ljetnu turneju. Bilo je turbo i pun gas, ali nikad veća pozitiva. Hvala vam – poručila je obožavateljima.

VIDEO PRILOG

Sad je opet na Jadranu, ali gušta. U Dubrovnik je otišla s porodicom i najbližim prijateljima. Kupanje, dobra mediteranska kuhinja, smijeh i pjesma pune joj baterije da nastavi dalje.

– Red mira, red obitelji i prijatelja, red ića i pića – kaže Severina.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE