Utorak, 17 Septembra, 2024

Casemiro napušta United i pojačava drugog velikana u šokantnom transferu

IZVORetto.ba

Prema saznanjima engleskih medija Manchester United je spreman pustiti brazilskog reprezentativca i iskusnog veznjaka Casemira da napusti ekipu.

Nakon što je odigrao jako lošu utakmicu protiv najljućeg rivala Liverpoola, uprava Manchester Uniteda raspoložena je pustiti Casemira da ode iz kluba, a ni sam Brazilac nema ništa protiv.

Napravio je Casemiro u okršaju protiv Liverpoola dvije krupne greške koje su dovele do dva pogotka ‘Redsa’. Oba je postigao kolumbijski ofanzivac Luis Diaz.

U međuvremenu, turski novinar Ali Naci Kucuk javlja da će Casemiro svoju karijeru nastaviti u Turskoj, odnosno u redovima tamošnjeg velikana Galatasaraya.

“Galatasaray želi da se pojača u veznom redu. Sada je prva meta Casemiro i klub je u pregovorima sa Manchester Unitedom oko jednogodišnje posudbe”, piše Kucuk.

Po završetku reprezentativne pauze ‘Crveni đavoli’ će odmjeriti snage sa ekipom Southamptona, dok Casemira sve izvjesnije nećemo gledati u crvenom dresu.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE