Srijeda, 18 Septembra, 2024

Zmajevi u punom ritmu pred izazove u Ligi nacija

IZVORetto.ba

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Eindhovenu obavila drugi trening nakon dolaska u Nizozemsku, gdje se pripremaju za početak nove sezone Lige nacija.

Za razliku od jučerašnjeg treninga, večerašnji je održan u znatno boljim vremenskim uslovima, što je dodatno podiglo raspoloženje među našim najboljim nogometašima, izvještava službena stranica Nogometnog saveza BiH.

Atmosfera u timu je na visokom nivou, a svi igrači su izuzetno motivisani da daju svoj maksimum u predstojećem susretu protiv Nizozemske. Trening je protekao bez povreda, što je dobra vijest za stručni štab, koji može biti zadovoljan trenutnim zdravstvenim stanjem igrača. Ovo je posebno ohrabrujuće za selektora Barbareza i njegov tim pred nadolazeće izazove u Ligi nacija.

Navijači su primijetili i promjenu u izgledu našeg veznjaka Harisa Hajradinovića, koji se na pripremama pojavio s novom frizurom i ofarbanom kosom.

Podsjetimo, Zmajevi će u subotu gostovati Nizozemskoj u Eindhovenu s početkom u 20:45 sati, dok ih u utorak očekuje utakmica protiv Mađarske u isto vrijeme. Ove sezone, reprezentacija BiH se takmiči u elitnoj A diviziji Lige nacija, gdje će se pored Nizozemske i Mađarske, suočiti i s Njemačkom.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE