Utorak, 17 Septembra, 2024

Senidah najavljuje veliki koncert u Beogradu: Hoće li Dino Merlin biti specijalni gost?

IZVORetto.ba

Senida Hajdarpašić, poznata kao Senidah, održat će koncert na Tašmajdanu u Beogradu večeras.

U nedavnom intervjuu, pjevačica je otkrila da se još uvijek ne zna hoće li Dino Merlin biti njen specijalni gost na sceni.

“Ne mogu još ništa potvrditi, ali kad je Dino Merlin u pitanju, situacija je posebna. On nije moj gost, nego ja mogu biti njegov gost. Zasad nisam ni pokušala da ga pozovem jer sam se bojala da bi mogao da odbije,” izjavila je Senidah.

Poznati duetski singl “Dođi” koji su zajedno objavili 2020. godine brzo je stekao popularnost, a na YouTubeu je dostigao 20 miliona pregleda. Senidah je prethodno bila gošća na Merlinovom koncertu u Štark areni u Beogradu prošlog novembra, gdje je publika oduševljeno reagirala na njen nastup.

Dino Merlin je u nekoliko navrata isticao svoj cijenjeni odnos prema njenom talentu, ističući kako je Senidah osvježila muzičku scenu. Beograd će večeras biti mjesto gdje će se ljubav između dvoje umjetnika ponovo manifestirati, ali hoće li se Merlin pridružiti Senidah na sceni, ostaje da se vidi.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE