Utorak, 17 Septembra, 2024

Tužan dan za Ninu Badrić: “Deset godina me čuvaš…”

IZVORavaz.ba

Pjevačica Nina Badrić (52) bila je vrlo povezana sa svojim ocem i njegov odlazak jako ju je pogodio. Da je Simo još u njenim mislima, pokazala je i objavom na Instagramu, piše 24sata.hr.

– Deset godina me čuvaš s nekog puno boljeg mjesta. Volim te, tata – poručila je Badrić uz očevu crno-bijelu fotografiju na Instagramu.

Ninin otac preminuo je na današnji dan od posljedica srčanog udara. Njegova smrt toliko ju je pogodila da se povukla iz javnosti i dugo nije imala snage stati na scenu.

– Najbolji čovjek kojeg sam ikada upoznala bio je moj tata. Bio mi je najveća podrška u svemu. Bio je sama dobrota i čovjek blagih riječi i mekog srca. Jako mi nedostaje…Da šutimo, prošetamo parkom ili da mi bane ujutro u stan skuha kavu i čeka da se probudim. Uvijek osjećam ponos kad mi kažu da sam ista tata. Tata, neopisivo te voli tvoja ‘vrijedna pčelica'… Dok se ne sretnemo jednom, opet čuvam te u svemu – napisala je Nina jednom prilikom na društvenim mrežama.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE