Petak, 11 Oktobra, 2024

Brzom reakcijom policije spriječeno samoubistvo mladića u Bihaću

U Bihaću je jučer spriječena tragedija zahvaljujući brzoj i odlučnoj reakciji policije. Incident se dogodio u ulici 502. Viteške brigade, gdje je mladić prijavio namjeru da okonča svoj život.

Prema nezvaničnim informacijama iz Doma zdravlja Bihać, ustanovi je stigao alarmantni poziv od mladića koji je izrazio namjeru da se objesi. Odmah nakon prijave, obaviještena je Policijska stanica Bihać, koja je brzo reagovala na prijetnju.

Policijski službenici su stigli na lice mjesta i spriječili 28-godišnjeg mladića u njegovoj namjeri da sebi oduzme život. Njihova brza i efikasna intervencija bila je ključna u ovom kritičnom trenutku.

Nakon što je spriječen, mladić je prevezen u Kantonalnu bolnicu na Odjel neuropsihijatrije, gdje je zadržan na promatranju. Medicinski tim će pružiti neophodnu pomoć i podršku kako bi mu pomogao da se nosi s trenutnim emocionalnim teškoćama.

Ovaj incident podsjeća na važnost pravovremenog reagiranja i pružanja pomoći osobama u kriznim situacijama. Policija i zdravstvene ustanove naglašavaju značaj prijavljivanja sličnih prijetnji kako bi se pravovremeno intervenisalo i spriječile potencijalne tragedije.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE