Srijeda, 18 Septembra, 2024

Senijad Ibričić, pogođen tragedijom u Sanskom Mostu, oglasio se na društvenim mrežama

Senijad Ibričić, nekadašnji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, oglasio se povodom zločina u Sanskom Mostu koji je potresao Bosnu i Hercegovinu jutros, 21. augusta 2024. godine.

Na Instagram profilu, Ibričić je izrazio tugu zbog današnjeg zločina sa slikom slomljenog srca i crnom pozadinom na kojoj piše Sanski Most.

Ibričić je svoje fudbalske početke upravo imao u fudbalskom klubu Podgrmeč iz Sanskog Mosta, te je do danas vezan za ovaj grad.

Podsjećamo, danas, 21. augusta, u jutarnjim satima, došlo je masovnog ubistva u srednjoj školi u Sanskom Mostu, gdje je Vukelić Mehmed pucao iz automatskog oružja, te usmrtio troje kolega – direktora škole Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan, te školsku sekretaricu Nisvetu Kljunić.

Amel Kozlica, direktor uprave policije Unsko-sanskog kantona, rekao je u obraćanju medijima da je u prostorijama Opšte Gimnazije Sanski Most jutros u 10 sati i šest minuta dogodilo trostruko ubistvo, a da je počinilac nakon toga pokušao da oduzme život i sebi, ali da u tome nije uspio.

Kazao je da je zločin počinjen automatskom puškom, a da će kriminalističkom obradom biti utvrđeni motivi događaja.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE