Srijeda, 18 Septembra, 2024

Luka Modrić opet pozvan u reprezentaciju, Pérez nezadovoljan

IZVORetto.ba

Real Madrid je novu sezonu La Lige počeo remijem protiv Mallorce, a fokus je već na narednom kolu kada će španski prvak igrati protiv Real Valladolida.

Međutim, kako piše izvor blizak klubu, Defensa Central, jedna od glavnih tema u taboru Reala na današnjem sastanku je bio Luka Modrić, ali sve nije prošlo u baš pozitivnom tonu.

Naime, legendarni veznjak je ponovo dobio poziv od selektora Zlatka Dalića u reprezentaciju Hrvatske za predstojeće utakmice Lige nacija protiv Portugala i Poljske.

Ovako nešto nikako se nije dopalo predsjedniku Florentinu Perezu i vrhu madridskog giganta, obzirom da su se nadali kako će Modrić konačno prestati da igra za nacionalni tim.

Podsjećamo, ‘Kraljevi’ će nakon osvajanja Superkupa u nastavku sezone nastupati u još šest takmičenja što znači da Ancelottiju trebaju svi igrači te im nije potreban dodatan umor od putovanja na reprezentativne obaveze.

Po završetku Evropskog prvenstva u Njemačkoj dosta se špekulisalo o budućnosti Luke Modrića u redovima ‘Vatrenih’, a mnogi su vjerovali da će se oprostiti od svetog dresa. Ipak, Hrvat to nikako ne misli uraditi, što bi ga moglo koštati kada je klupski status u pitanju.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE