Utorak, 17 Septembra, 2024

Džanan Musa i zaručnica Adna zasjali na crvenom tepihu

IZVORetto.ba

Na trećoj večeri Sarajevo Film Festivala, veliku pažnju privukao je bosanskohercegovački košarkaški reprezentativac Džanan Musa, koji je na crvenom tepihu zablistao u pratnji svoje zaručnice Adne Dučanović.

Musa, jedan od najuspješnijih sportista Bosne i Hercegovine, pokazao je svoj modni stil noseći crno odijelo s neobičnim krojem, dok je Adna zasjenila mnoge u elegantnom crnom kombinezonu ukrašenom zlatnim detaljima, čineći savršeno modno usklađen par.

U sklopu večerašnjeg programa u Pozorištu mladih, publika će imati priliku pogledati dokumentarni film “Brat”, koji prati život i karijeru Džanana Muse, pružajući intiman uvid u njegovu sportsku i ličnu priču.

Na crvenom tepihu, uz Musu i njegovu zaručnicu, pojavila se i španska delegacija koja je radila na filmu. Režiser Marc Ramon, producentica Alejandra Llambés i snimatelj Marc Visa pridružili su se proslavi, dodatno naglašavajući međunarodni karakter ovog projekta.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE