Srijeda, 18 Septembra, 2024

Godinama nakon što je Angelina otela supruga Jennifer Aniston, javno joj se obratila

IZVORetto.ba

Uprkos tome, Jennifer je ipak u javnosti pričalo samo lijepe stvari o svom suprugu…

Američka glumica Jennifer Aniston (55) udala se 2000. godine za filmsku zvijezdu Brada Pitta (60), a budući da su bili jedan od najomiljenijih holivudskih parova, njihov razvod nakon pet godina braka, šokirao je svijet.

Zahtjev za razvod braka pokrenut je martu 2005. godine, a već u julu Pitt je uplovio u nove ljubavne vode s američkom glumicom Angelinom Jolie (49).

Za bračni razdor Pitta i Aniston, fanovi su krivili Angelinu. Najviše ih uzdrmalo što je Jennifer planirala dijete s njim, a samo tri mjeseca nakon njihovog službenog razvoda, u januaru 2006., on i Angelina objavili su da čekaju dijete.

Uprkos tome, Jennifer je ipak u javnosti pričalo samo lijepe stvari o svom suprugu.

Godinama nakon što je Angelina otela supruga Jennifer Aniston, javno joj se obratila Nakon što je Angelina priznala u jednom intervjuu za Vogue, da je njena i Bradova ljubavna priča započela na snimanju legendarne komedije “Gospodin i gospođa Smith”, dok je ona još bila u braku s Pittom, javno ju je prozvala, piše Hindustan Times.

“Tamo su bile ispisane stvari koje su očito bile iz vremena kad nisam bila potpuno svjesna što se događa. Osjećala sam da je neprikladno otkrivati te pojedinosti’. Ono što je rekla o tome kako je svaki dan jedva čekala doći na posao? To je bilo stvarno neukusno”, rekla je tada.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE