Utorak, 17 Septembra, 2024

Incident u Bosanskom Petrovcu: Pas teško izgrizao 51-godišnjeg muškarca

U incidentu koji se dogodio u Bosanskom Petrovcu, 51-godišnji muškarac K.E. primljen je u Dom zdravlja sa ozbiljnim povredama.

Prema dostupnim informacijama, K.E. je napao pas u vlasništvu Č.I., koji je ugrizao muškarca za nogu, a zatim, nakon što je K.E. pao na pod, skočio na njega i ugrizao ga za stomak.

Povrede kod K.E. su okarakterizirane kao lakše tjelesne povrede, ali su zahtijevale medicinsku intervenciju. Na mjesto incidenta odmah je stigla policija, koja je izvršila uviđaj i prijavila Č.I. zbog nemara i opasnog ponašanja svog ljubimca.

Policija istražuje sve okolnosti ovog incidenta, a vlasnik psa suočava se sa pravnim posledicama. Ovaj događaj ponovo je skrenuo pažnju na važnost odgovornog držanja kućnih ljubimaca i neophodnost preventivnih mjera kako bi se spriječili slični slučajevi u budućnosti.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE