Utorak, 17 Septembra, 2024

Zapalila mreže: Hajdi Klum pokazala savršeno tijelo u bikiniju s tigrastim uzorkom

Istaknula je i svoju vitku liniju koju održava zdravom prehranom i redovnim vježbanjem.

IZVORavaz.ba

Manekenka Hajdi Klum (Heidi) obradovala je pratitelje novim videom na svom Instagram profilu. Trenutno uživa sa suprugom Tomom Kaulitzom na jednoj egzotičnoj lokaciji, a sa svojim pratiteljima često dijeli privatne fotografije i snimke.

– Vrijeme je za plažu – poručila je.

Odjenula je bikini s tigrastim uzorkom koji je na sebi imao brojne proreze pa je manekenka napisala da ne zna kako će njen preplanuli ten kasnije izgledati. Kasnije je objavila još jedan video u kojem je zaplivala bez gornjeg dijela kupaćeg i rekla kako se osjeća slobodno.

Istaknula je i svoju vitku liniju koju održava zdravom prehranom i redovnim vježbanjem.

– Pokušavam jesti jako zdravo. Jedem oko 06 ili 06:30 sati, imamo domaću hranu, znati što jedete je jako bitno. Volim zdravu hranu. Volim biti fit i osjećati se isto tako – rekla je 2021. godine za Body and Soul.

Podsjećamo, nedavno su Hajdi i Tom proslavili godišnjicu braka. Objavila je video u kojem se vidi kako leži na suprugu dok na sebi ima samo donji dio kupaćeg, a gole grudi je prekrila rukama. U jednom trenutku vidjela joj se bradavica, no njoj to nije smetalo.

– Slavimo našu ljubav danas i svaki dan – poručila je ova 51-godišnjakinja.

Supružnici su potom objavili i zajedničke fotografije.

– Nisam mogla tražiti boljeg. Volim te Tom – pisalo je ispod objave.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE