Srijeda, 18 Septembra, 2024

Hanka Paldum: Muškarci mi masovno prilaze, ali ih dočekam kao majka

IZVORetto.ba

Diva sevdaha Hanka Paldum je u novom intervjuu govorila, između ostalog, govorila o privatnom životu te otkrila prilaze li joj muškarci

Iza sebe ima tri braka, a za treći nije zainteresovana. Rekla je da za to više nema vremena ni volje.

“Postoje neke stvari koje mene sad više privlače, gdje ja svoje vrijeme trošim na ljude, na život, na neka moja humanitarna djelovanja. Za to mi treba vremena, a Boga mi, kad je žena u braku, treba se posvetiti mužu, porodici”, rekla je za IN Magazin.

Uprkos tome što njoj ljubav nije u planu, muškarci se ne ustručavaju prići joj i pokušati osvojiti njeno srce.

“Oni prilaze masovno, ali ja njih dočekam kao majka, sestra, iskren prijatelj, ali svakoga. Ne osjećam da meni muškarci prilaze kao ženi, kao objektu, nego mi zaista prilaze s ljubavlju i poštovanjem”, ispričala je.

Govorila je i o svojoj unuci Širin, koja također želi biti pjevačica.

“Vrlo često moja unuka, kojoj je sad 10 godina, kad vidi koliko me opsjedaju mnogi, kako me uvažavaju, žele da mi ukažu poštovanje, da se sa mnom fotografišu, kaže: ‘Nano, želim i ja bit pjevačica.’ – ‘Pa ne možeš ti to tako, ja bih voljela. Moraš pokazati sklonost.’ Ona jako lijepo slika, ide na časove violine… Šta će biti poslije, to sve zavisi od dragog Boga”, ispričala je.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE