Utorak, 17 Septembra, 2024

Šejla Zonić konačno upoznala muzičku zvijezdu, koja joj je bila podrška tokom cijelog takmičenja: “Mnogo lijepih emocija”

Motaj kablove, pametnome dosta – napisala je tokom takmičenja Zorica na svom Instagramu, naglasivši ko se od učesnika posebno izdvaja.

IZVORavaz.ba

Šejla Zonić jučer je konačno upoznala legendarnu pjevačicu koja ju je javno podržavala tokom takmčenja.

Zorica Brunclik nekada je bila u žiriju „Zvezda Granda“, a iako odavno nije u toj ulozi pratila je posljednju sezonu i primjetila upravo Šejlu, koja se izdvojila svojim intepretacijama.

-Motaj kablove, pametnome dosta – napisala je tokom takmičenja Zorica na svom Instagramu, naglasivši ko se od učesnika posebno izdvaja.

-Podržavali su me na takmičenju „Zvezde Granda“, a sada smo se napokon i uživo upoznali. Mnogo lijepih emocija za Zoricu i Kemiša – podijelila je Šejla na društvenim mrežama, uz fotografije sa Zoricom i Miroljubom Aranđelovićem Kemišem.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE