Četvrtak, 10 Oktobra, 2024

Dobre vijesti: Mladić (15) iz Velike Kladuše u stabilnom stanju nakon teške saobraćajne nesreće

Nakon teške saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila u Velikoj Kladuši, stigle su ohrabrujuće vijesti o stanju 15-godišnjeg mladića koji je zadobio teže povrede.

Mladić je preko društvenih mreža obavijestio svoje prijatelje o svom stanju, objavivši sliku sa opisom: “Nek je živa glava.”

Nakon nesreće, mladić je hitno prevezen u Kantonalnu bolnicu u Bihaću gdje su mu pružene sve potrebne medicinske usluge. Liječnici su uspješno stabilizirali njegovo stanje i nastavit će pratiti njegov oporavak kako bi osigurali najbolju moguću njegu.

Ova vijest pruža utjehu porodici i prijateljima mladića, te je dokaz kvalitetne medicinske njege koju je primio. Apeliramo na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni i pridržavaju se saobraćajnih propisa kako bi se smanjila mogućnost sličnih nesreća u budućnosti.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE