Srijeda, 18 Septembra, 2024

Kolinda Grabar-Kitarović na Olimpijadi: Fotka s Ryanom Goslingom i Evom Mendes privukla pažnju

IZVORetto.ba

Nekadašnja predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović iskoristila je svoj Instagram profil kako bi podijelila dojmljive trenutke sa Olimpijskih igara.

Na fotografijama koje je objavila, može se vidjeti kako su iza nje i njenog supruga Jakova Kitarovića sjedili poznati holivudski par, Ryan Gosling i Eva Mendes.

Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović pratili su nastup hrvatskog gimnastičara Aurela Benovića, koji je osvojio peto mjesto. Pored njih, u gledalištu je bila i legendarna rumunjska gimnastičarka Nadia Comaneci.

Iako je Grabar-Kitarović nadala da će uručiti medalju Benoviću, to se nije dogodilo, ali su se okupljeni mogli radovati izvrsnim nastupima i druženju s poznatim ličnostima.

Grabar-Kitarović je također iskoristila priliku da pohvali rad hrvatskih sportista, uključujući zlatnu medalju koju je dodijelila džudistkinji Barbari Matić te pratila nastupe hrvatskih vaterpolista i tenisera Donne Vekić. U Parizu je od početka Olimpijskih igara, uživajući u sportskim događanjima i značajnim trenucima.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE