Srijeda, 18 Septembra, 2024

Najljepša Krajiškinja! Džejla Halilagić izabrana za fotomodel USK! (FOTO)

U prekrasnom ambijentu Vodenog parka Sanski Most, sinoć je održan Izbor za fotomodela Unsko-sanskog kantona, a titulu najbolje osvojila je Džejla Halilagić iz Sanskog Mosta.

U prepunoj sali Vodenog parka, 11 prekrasnih djevojaka predstavljale su općine i gradove Unsko-sanskog na Izboru za Fotomodela.

Noć mode, glamura i ljepote obilježila je ovu modnu manifestaciju, koja je po prvi put održana u Sanskom Mostu, gdje su djevojke zasjale u odjeći za mlade,prekrasnim svečanim toaletama, te u prekrasnim vjenčanicama.

Turizam i obrazovanje bili su u fokusu projekta, a djevojke su svojim predstavljanjem istakle turističke potencijale svojih općina i gradova.

Osim impresivnih takmičarki, publika je uživala u bogatom show programu, uključujući i muzički nastup Elvina Bajrića. Šest prvoplasiranih djevojaka steklo je pravo sudjelovanja na Izboru za Fotomodela FBiH, koje će se održati u Bihaću, gdje će se susresti s predstavnicama ostalih kantona.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE