Srijeda, 18 Septembra, 2024

Drama u Velikoj Kladuši: Otac i sin palicama pretukli muškarca

U naselju Mala Kladuša, općina Velika Kladuša, zabilježen je ozbiljan incident u kojem je pretučen 47-godišnji muškarac. Prema informacijama, incident se dogodio dok je Đ.Z. bio u obližnjem termalnom jezeru, a D.J. je snimao njegovo kupanje.

Situacija je eskalirala kada je Đ.Z. upotrijebio uvredljive riječi prema D.J., što je dovelo do svađe. U sukob se potom uključio i D.E., sin od D.J., čime je sukob prerastao u fizički obračun. D.E. i D.J. su napali Đ.Z. koristeći metalne palice, uzrokujući mu ozbiljne povrede.

Đ.Z. je prevezen na Hitnu pomoć, gdje mu je pružena medicinska pomoć. D.E. i D.J. su nakon incidenta privedeni u Policijsku stanicu Velika Kladuša, gdje će biti zadržani do daljnjeg postupka.

Policija istražuje sve okolnosti ovog incidenta i utvrđuje odgovornost učesnika. Građani naselja Mala Kladuša traže hitnu reakciju i pravdu za pretučenog muškarca, te očekuju da će nadležni organi preduzeti sve neophodne mjere protiv počinitelja.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE